Erkend, online BHV certificaat!

Doe de cursus BHV in 1 dag, 100% online en haal een erkend certificaat!

De beste en hoogstgewaardeerde BHV cursus in Nederland die volledig online te volgen is!

De BHV cursus is ook beschikbaar in het Engels.

Waarom kies je voor Novo?
  • ✓ De laagste prijs
  • ✓ Elke cursus is gecertificeerd;
  • ✓ Inclusief regelmatige herhalingen, om aan de Nederlandse Arbowet te voldoen en de kennis in stand te houden;
  • ✓ Volledig online, bevat video’s en is interactief;
  • ✓ Leer in je eigen tijd, op je eigen device, waar je maar wil;
  • ✓ Werkgevers: een direct overzicht van de behaalde resultaten
  • ✓ AVG compliant
Voldoet aan de normstelling van de Europese richtlijn: 89/391/EEG

Interactief

Ervaar hoe interactief leren met Novo jou helpt om nieuwe stof makkelijk te begrijpen en onthouden. Korte instructievideo’s en gevarieerde oefeningen zorgen ervoor dat jouw aandacht niet verslapt.

Certificaat

De cursus van NovoSafety is gemaakt in samenwerking met BHV.care, onze partner in veiligheid. Het erkende BHV certificaat wordt uitgegeven door BHV.care en is geldig voor 1 jaar.

Prijs

Zoek jij een betaalbare BHV training? Met Novo’s BHV Basis en BHV Herhaling cursussen betaal je nooit te veel. Bespaar honderden euro’s en haal direct het erkende certificaat!

Vanaf €28 (excl. BTW) per jaar.
Alle cursussen
BHV en de Arbo-wet
De Arbo-wet verplicht de werkgever er zorg voor te dragen dat de bedrijfshulpverlener te allen tijde adequaat zijn/haar taken kan uitvoeren. Dit betekent dat de bedrijfshulpverlener zijn/haar kennis en vaardigheden door oefeningen en/of andere activiteiten op peil moet houden.

Door de bedrijfshulpverlener ieder kwartaal de Novo kennistest te voltooien en jaarlijks het Novo-certificaat te laten behalen, toont de werkgever aan te voldoen aan deze verplichting.

Klik hier voor meer informatie over de Nederlandse Arbowet. Ook hebben we meer informatie voor BHV-ers.

Elke werkgever moet schriftelijk vastleggen hoe de bedrijfshulpverlening (BHV) is georganiseerd in zijn bedrijf en welke maatregelen in dit verband zijn genomen. Deze gegevens vormen het BHV-plan.

Download het BHV plan
Hoe ervaar je het leren met Novo?
Ik vond het super goed en duidelijk. Veel beter dan alle EHBO cursus/herhalingen die ik in de afgelopen 16 jaar heb gedaan! Hartelijk dank!
Sara K.
Gan Tzemach Hasadeh Kinderdagverblijf in Den Haag
Duidelijk en instructief. Laat goed zien dat het niet moeilijk is. Mijn mensen vinden het leuk om zo te trainen!
Frank P.
The Gym Society in Nijmegen
Duidelijk verhaal en door de tussentijdse toetsen ook goed te onthouden. Zowel plaatjes als filmpjes maken het heel overzichtelijk.
Emil K.
ZZPer
Heldere opbouw. Leerdoelen worden duidelijk van tevoren vermeld en sluiten goed aan op de stof die vervolgens behandeld wordt. Er zit voldoende herhaling van belangrijke principes in de modules, zonder dat dit vervelend wordt. Filmpjes zijn duidelijk.
Koen K.
ZZPer
Over het algemeen duidelijk, zowel de video's als de geschreven en gesproken tekst. Van tevoren het doel aangeven en later de samenvatting is prima.
Toos v.d.G.
Ik vond het een leerzame module die goed in elkaar zat. De video's waren helder en vlot, en het geheel was mooi vormgegeven. Ik heb er niet al te lang over gedaan en hoefde niet heel hard mijn best doen om het allemaal te volgen, en toch heb ik er naar mijn idee veel van opgestoken.
Truus V.

Hoe werkt het?

Als cursist krijg je toegang tot de Novo Play app. Hierin maak je een account aan en kun je aan de slag! De app maakt het leren flexibel en toegankelijk voor iedereen. Je hebt altijd toegang tot Novo Play en kunt dus leren wanneer het jou uitkomt.
This website makes use of Functional and Analytical cookies for website optimization and statistics.